Hoe Houd Je Je Luchtbevochtiger Langdurig Efficiënt?

Verlies van Efficiëntie door Kalkaanslag

Luchtbevochtigers zijn essentieel voor het behouden van een gezond binnenklimaat, vooral in droge of koude seizoenen. Echter, zonder regelmatig onderhoud kan kalkaanslag de werking van deze apparaten ernstig beïnvloeden. Kalkaanslag kan leiden tot verstoppingen, verminderde mistuitvoer en uiteindelijk tot een kortere levensduur van het apparaat.

Boneco 7417 voor Effectief Onderhoud

De Boneco 7417 Reiniger-Ontkalker is een krachtige oplossing voor het verwijderen van kalk- en vuilafzettingen die de efficiëntie van luchtbevochtigers verminderen. Dit product zorgt voor een grondige reiniging van het waterreservoir en andere interne componenten. Door dit reinigingsmiddel maandelijks te gebruiken, blijft je luchtbevochtiger optimaal functioneren en verleng je de levensduur van het apparaat. Meng gewoon een zakje van het poeder met warm water, laat het mengsel inwerken, en spoel het daarna grondig uit.

Boneco

Boneco 7417 reiniger-ontkalker

Normale prijs €11,45
Inclusief BTW.

Boneco 7417 helpt je luchtbevochtiger efficiënt te houden door kalk- en vuilafzetting effectief te verwijderen. Ideaal voor maandelijks onderhoud.