Hoe verwijder je vlekken van linoleumvloeren zonder schade?

Vlekken op linoleumvloeren

Linoleumvloeren zijn populair vanwege hun duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Toch kunnen ze na verloop van tijd vlekken vertonen door dagelijks gebruik. Gewone schoonmaakmiddelen zijn vaak niet effectief genoeg en kunnen de vloer zelfs beschadigen. Dit leidt tot een doffe en minder aantrekkelijke vloer. Daarom is het belangrijk om een product te gebruiken dat vlekken verwijdert zonder schade aan te richten.

De oplossing: Blue Dolphin Onderhoudswas

Blue Dolphin Onderhoudswas is een hoogwaardig verzorgings- en reinigingsmiddel op wasbasis, speciaal ontwikkeld voor het onderhoud van linoleumvloeren. Het product is ook geschikt voor houten vloeren behandeld met hardwax-olie en kurkvloeren. Voor gebruik, zorg ervoor dat de vloer schoon en stofvrij is. Schud de onderhoudswas goed en breng 2-3 theelepels per m² aan. Gebruik de Blue Dolphin Polishdoek om de was gelijkmatig te verdelen. Na een uur kan de vloer opgeboend worden met een poetsmachine of een droge katoenen doek. Voor hardnekkige vlekken, breng een kleine hoeveelheid was aan op een vezelvrije doek en wrijf de vlek weg. Blue Dolphin Onderhoudswas zorgt ervoor dat uw linoleumvloeren hun glans behouden en beschermd blijven tegen verdere vlekken en slijtage.

Blue Dolphin

Blue Dolphin Onderhoudswas

Normale prijs €28,95
Inclusief BTW.

Blue Dolphin Onderhoudswas verwijdert veilig vlekken van linoleumvloeren zonder schade, ideaal voor regelmatige reiniging.