Hoe behoud je de glans van houten vloeren?

Het probleem van glansverlies op houten vloeren

Houten vloeren behandeld met hardwax-olie hebben een mooie, natuurlijke uitstraling. Echter, na verloop van tijd kunnen deze vloeren hun glans verliezen door dagelijkse slijtage en vuilophoping. Gewone schoonmaakmiddelen zijn vaak niet voldoende om de glans terug te brengen en kunnen zelfs de olieafwerking beschadigen. Dit resulteert in een doffe en ongezonde vloer. Daarom is het belangrijk om een speciaal product te gebruiken dat de glans van de houten vloer herstelt en beschermt.

De oplossing: Blue Dolphin Onderhoudswas

Blue Dolphin Onderhoudswas is een hoogwaardig verzorgings- en reinigingsmiddel op wasbasis, speciaal ontwikkeld voor het periodiek onderhoud van houten vloeren behandeld met hardwax-olie. Het product is ook geschikt voor kurk- en linoleumvloeren. Voor het beste resultaat, zorg ervoor dat de vloer schoon en stofvrij is. Schud de onderhoudswas goed en breng 2-3 theelepels per m² aan. Gebruik de Blue Dolphin Polishdoek om de was gelijkmatig te verdelen. Na een uur kan de vloer opgeboend worden met een poetsmachine of een droge katoenen doek. Voor hardnekkige vlekken, breng een kleine hoeveelheid was aan op een vezelvrije doek en wrijf de vlek weg. Blue Dolphin Onderhoudswas zorgt ervoor dat uw houten vloeren hun glans behouden en beschermd blijven tegen slijtage.

Blue Dolphin

Blue Dolphin Onderhoudswas

Normale prijs €28,95
Inclusief BTW.

Blue Dolphin Onderhoudswas herstelt de glans van houten vloeren en biedt bescherming tegen slijtage. Eenvoudig in gebruik.