Wat is de beste manier om polyurethaan vloeren te reinigen?

Hoe maak je polyurethaan vloeren grondig schoon zonder schade aan te richten?

Polyurethaan vloeren zijn populair vanwege hun duurzaamheid en waterbestendigheid. Ze worden vaak gebruikt in commerciële ruimtes, sportzalen en zelfs in woonhuizen. Ondanks hun robuustheid hebben deze vloeren regelmatig onderhoud nodig om hun beste uitstraling te behouden. Vuil, stof en vlekken kunnen zich na verloop van tijd ophopen, waardoor de vloer er minder aantrekkelijk uitziet. Het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen kan echter de polyurethaan coating beschadigen, wat leidt tot doffe plekken en slijtage. Het is daarom belangrijk om een reinigingsmiddel te kiezen dat effectief is, maar de vloer niet aantast.

Blanchon Polish Remover zorgt voor een veilige en grondige reiniging van polyurethaan vloeren

Blanchon Polish Remover is speciaal ontwikkeld om polyurethaan vloeren grondig schoon te maken zonder schade aan te richten. Dit product verwijdert vuil, vet en oude polishlagen, waardoor de vloer zijn glans en duurzaamheid behoudt. Voor een grondige reiniging meng je 2 glazen (5-10%) Blanchon Polish Remover met 5 liter warm water. Gebruik een goed uitgewrongen microvezeldoek, sponsborstel of dweil om het mengsel aan te brengen. Laat het enkele minuten inwerken en verwijder vervolgens het vuil met een stofzuiger of trekker. Spoel de vloer tweemaal zorgvuldig na met schoon water. Blanchon Polish Remover is geschikt voor polyurethaan vloeren en andere harde vloeren zoals gelakt parket en kunststofvloeren.

Blanchon

Blanchon Polish Remover

Normale prijs €29,95
Inclusief BTW.

Blanchon Polish Remover reinigt polyurethaan vloeren effectief zonder schade. Veilig en geschikt voor verschillende vloertypes.