Hoe verwijder je oude polishlagen van gelakte vloeren?

Hoe verwijder je oude polishlagen van gelakte vloeren zonder de lak te beschadigen?

Gelakte vloeren zien er prachtig uit en zijn duurzaam, maar na verloop van tijd kunnen er meerdere lagen polish ophopen. Deze lagen kunnen de vloer dof maken en het onderhoud bemoeilijken. Het verwijderen van deze oude polishlagen zonder de onderliggende lak te beschadigen, is een uitdaging. Veel schoonmaakmiddelen zijn te agressief en kunnen krassen veroorzaken of de lak aantasten. Het is dus belangrijk om een product te gebruiken dat effectief de polishlagen verwijdert zonder de vloer te beschadigen. Dit zorgt ervoor dat de vloer zijn glans en uitstraling behoudt.

Gebruik Blanchon Polish Remover om oude polishlagen effectief te verwijderen zonder de parketlak aan te tasten

Blanchon Polish Remover is speciaal ontwikkeld om oude polishlagen van gelakte vloeren te verwijderen zonder de lak te beschadigen. Dit product werkt als een krachtige ontvetter en reiniger, waardoor meerdere lagen polish en andere vuilresten effectief worden verwijderd. Meng 2 glazen (5-10%) Blanchon Polish Remover met 5 liter warm water voor een grondige reiniging. Gebruik een goed uitgewrongen microvezeldoek, sponsborstel of dweil om het mengsel aan te brengen. Laat het enkele minuten inwerken en verwijder het vuil met een stofzuiger of trekker. Spoel vervolgens tweemaal zorgvuldig na met schoon water. Blanchon Polish Remover is geschikt voor gelakte parketvloeren, kunststofvloeren, tegels en harde vloeren.

Blanchon

Blanchon Polish Remover

Normale prijs €29,95
Inclusief BTW.

Blanchon Polish Remover verwijdert oude polishlagen zonder de lak te beschadigen. Geschikt voor verschillende vloeroppervlakken.