Hoe maak je kunststofvloeren vrij van oude polijstlagen?

Hoe verwijder je oude polijstlagen van kunststofvloeren zonder het oppervlak te beschadigen?

Kunststofvloeren zijn een populaire keuze voor zowel commerciële als residentiële ruimtes vanwege hun duurzaamheid en onderhoudsgemak. Na verloop van tijd kunnen er echter meerdere lagen polijstmiddel ophopen op het oppervlak. Deze oude polijstlagen maken de vloer dof en kunnen het moeilijk maken om de vloer goed schoon te houden. Het verwijderen van deze lagen zonder de kunststofvloer te beschadigen, is een uitdaging. Veel schoonmaakmiddelen zijn te agressief en kunnen krassen of andere schade veroorzaken. Daarom is het belangrijk om een product te kiezen dat de oude polijstlagen effectief verwijdert zonder het oppervlak aan te tasten.

Gebruik Blanchon Polish Remover om oude polijstlagen van kunststofvloeren te verwijderen, zonder schade aan te richten

Blanchon Polish Remover is speciaal ontwikkeld om oude polijstlagen van kunststofvloeren te verwijderen zonder schade aan te richten. Dit product werkt als een krachtige ontvetter en reiniger, die meerdere lagen polijstmiddel en vuilresten effectief verwijdert. Voor gebruik meng je 2 glazen (5-10%) Blanchon Polish Remover met 5 liter warm water. Gebruik een goed uitgewrongen microvezeldoek, sponsborstel of dweil om het mengsel aan te brengen. Laat het enkele minuten inwerken en verwijder het vuil met een stofzuiger of trekker. Spoel vervolgens tweemaal zorgvuldig na met schoon water. Blanchon Polish Remover is geschikt voor alle soorten kunststofvloeren, evenals voor gelakte parketvloeren en andere harde oppervlakken.

Blanchon

Blanchon Polish Remover

Normale prijs €29,95
Inclusief BTW.

Blanchon Polish Remover verwijdert oude polijstlagen zonder de kunststofvloer te beschadigen. Geschikt voor diverse vloertypes.