De juiste manier om epoxyharsvloeren schoon te maken

Hoe reinig je epoxyharsvloeren zonder de hars te beschadigen?

Epoxyharsvloeren zijn bekend om hun duurzaamheid en strakke uitstraling, wat ze ideaal maakt voor industriële ruimtes, garages en zelfs woonkamers. Ondanks hun robuustheid kunnen epoxyharsvloeren vuil en vlekken verzamelen, vooral in gebieden met veel verkeer. Regelmatige reiniging is essentieel om de vloer er goed uit te laten zien en om slijtage te minimaliseren. Het gebruik van verkeerde schoonmaakmiddelen kan echter de epoxyhars beschadigen, wat leidt tot doffe plekken en vermindering van de levensduur van de vloer. Het is dus belangrijk om een reinigingsmiddel te gebruiken dat effectief schoonmaakt zonder de hars aan te tasten.

Blanchon Polish Remover biedt een effectieve reiniging zonder de epoxyhars aan te tasten

Blanchon Polish Remover is speciaal ontworpen om epoxyharsvloeren grondig schoon te maken zonder de hars te beschadigen. Dit product verwijdert hardnekkig vuil, vet en oude polishlagen, waardoor de vloer zijn glans en duurzaamheid behoudt. Voor een grondige reiniging meng je 2 glazen (5-10%) Blanchon Polish Remover met 5 liter warm water. Gebruik een goed uitgewrongen microvezeldoek, sponsborstel of dweil om het mengsel aan te brengen. Laat het enkele minuten inwerken en verwijder vervolgens het vuil met een stofzuiger of trekker. Spoel de vloer tweemaal zorgvuldig na met schoon water. Blanchon Polish Remover is geschikt voor epoxyharsvloeren en andere harde vloeren zoals gelakt parket en kunststofvloeren.

Blanchon

Blanchon Polish Remover

Normale prijs €29,95
Inclusief BTW.

Blanchon Polish Remover reinigt epoxyharsvloeren effectief zonder de hars te beschadigen. Geschikt voor verschillende vloertypes.